Ahmet Fevzi İlkokulu

Vizyon: Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda, laik, bilimsel, çağdaş ve demokratik eğitim öğretim ilkeleri rehberliğinde eğitim-öğretim yapmak; öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini son sınırına kadar geliştirerek, gelecekte sağlıklı, mutlu, işini ve ülkesini seven, ufku açık bireyler olmalarını sağlamaktır.

Misyon: Okulöncesi ve ilköğretim düzeyinde; Öğrencilerimize, sahip olmaları gereken temel bilgi, beceri, tutum ve alışkanlıkları kazandırmak; onların her bakımdan iyi yetişmelerini sağlayarak iyi bir ortaöğretim programına yerleşmelerini gerçekleştirmek ve gelecekteki meslek seçimlerinde isabetli karar vermelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 / 14:45
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: şehiriçi dolmuş ve öğrenciler için taşımalı sistem
Sportif Etkinlikler: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Badminton Kızlar Grubu İl Birinciliği almıştır.
Bilimsel Etkinlikler: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz TÜBİTAK Bilim Fuarını yapmıştır.
Proje Çalışmaları: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz e-twinng kalite etiketi almıştır.

WEB - https://ahmetfevziilkokul.meb.k12.tr

Adres - SÖĞÜTLÜ MAHALLESİ ŞAVŞAT/ARTVİN